Eyescan
Welkom | Over ons | Opdrachtgevers| Interim | Links |Contact

 


logo BK-Binnenklimaat

Koeleweg 11 8096 RL Oldebroek Telefoon / fax: +31(0)525 631070 E:info@bk-binnenklimaat.nl

Entree Eyescan Drenthe
Een stap verder dan alleen kijken

Eyescan heeft een landelijk oogzorgnetwerk met huisartsen, optometristen en opticiens. Patiënten kunnen door het hele land gebruik maken van dit oogzorgnetwerk. Het netwerk is opgebouwd uit een aantal regio’s. Voor alle regio’s geldt, dat de patiënt, centraal staat. Verrichtingen zijn o.a. staar, netvliescorrecties, afwijkingen horrnvlies, afwijking aan de oogdruk. Zij vergen het uiterste van toeleveranciers waaronder een paraatheid van 24/7.

Operatiegebied
Volledige klimatisering van operatiekamer

Bij de renovatie van dit oogzorgcentrum moest de hele klimatisering op de schop. Grootste uitdager bleek de beschikbare ruimte en de bewoonde omgeving. Bij het bouwen dient de strenge regelgeving voor operatiekamers te worden nageleefd. Denk dan aan temperatuur, hygienische filters, signalering bij calamiteiten, voorziening gas en zuurstof, geluid enz. Uiteindelijk is een kast opgeofferd voor de inbouw van apparatuur, een `low/noise`opstelling geplaatst voor de warmtepomp en een eenvoudig te bedienen paneel in de voorruimte.


Leidingstelsel
Volledige klimatisering van operatiekamer

Het volledig verzorgen, ontwerpen, begroten en realiseren van de klimatisering van de operatiekamer. Ook het deel van de medische zuurstof, lucht en gassen. Speciale aandacht voor de filters o.a. HEPA, klasse 14 voor filtering van micro/organismen. Naast de warmtepomp is een extra back/up is aanwezig in de vorm van een HR/ketel. 

 

 

 

Copyright © 2012 BK-Binnenklimaat. Alle rechten voorbehouden.