Za-Za
Welkom | Over ons | Opdrachtgevers| Interim | Links |Contact

 

logo BK-Binnenklimaat

Koeleweg 11 8096 RL Oldebroek Telefoon / fax: +31(0)525 631070 E:info@bk-binnenklimaat.nl

Interieur Tilburg
Modebewust groeien

Zaza is een merk voor vrouwen die bewust zijn van de nieuwste trends in kleding, schoenen en accessoires. Wekelijks komt er nieuwe collectie binnen zodat er altijd een reden is om weer even binnen te lopen. De groep telt zo´n 30 winkels verspreid. Daarnaast is er de webshop waarmee ingespeeld wordt op de moderne media.Entree Rijswijk
Upgrade van het binnenklimaat

Bij de groei en ontwikkeling van nieuwe locaties ontmoet Za-Za veel `historie`. Voordat een winkel opengaat ondervindt het hele interieur, inclusief de technische installaties, een volledige up-grade. Installatiedelen worden opgeknapt, delen vernieuwd of opnieuw geinstalleerd. Budgetten en snelheid zijn leidend in dit proces. Met zo weinig mogelijk middelen het mogelijke bereiken. Verder is het hebben van slechts één aanspreekpunt belangrijk. Voor de part/timers is een telefoontje of sms bericht voldoende om in actie te komen.


Airconditioning Enschede
Ons werk

Het betreft advisering, realisatie en beheer van het binnenklimaat voor deze retailgroep. Dit proces is intensief waarbij vele partners betrokken zijn. 

 

 

 

Copyright © 2012 BK-Binnenklimaat. Alle rechten voorbehouden.