Integratie van Eyescan Zuid in Orbis
Welkom | Over ons | Opdrachtgevers| Interim | Links |Contact

 


logo BK-Binnenklimaat

Koeleweg 11 8096 RL Oldebroek Telefoon / fax: +31(0)525 631070 E:info@bk-binnenklimaat.nl

Orbis balie
Duurzaam geinvesteerd

Vanaf 1 januari 2012 zijn Orbis Medisch Centrum (OMC) en Eyescan een vergaande samenwerking aangegaan op het gebied van oogheelkundige zorg in Limburg. Het betreft een nieuwe Joint Venture, waarin beide partijen eenzelfde aandeel hebben. De oogartsen en medewerkers van de afdeling Oogheelkunde van Orbis Medisch Centrum en van Eyescan verrichten samen hun werkzaamheden in OMC.Werkruimte
Integratie van klimatisering in bestaand

In de lege vleugel was een basis voorziening getroffen. Echter deze voorzieningen schoten tekort. Op basis van de eisen bouwbesluit, eisen van het ziekenhuiswezen en die van Orbis zelf, zijn de bestaande installaties uitgebreid en voorzien van de volledige klimatisering, ook voor de 3 operatiekamers (klasse 1 en 2). Bestaande apparatuur is hergebruikt. Hoeveelheden lucht en temperatuurwaarden zijn aangepast en met meetrapportages ingesteld. Per zone is de klimatisatie te regelen en maakt deel uit van het bestaande gebouwbeheersysteem. Ook de sanitaire installatie is aangebracht. Bijzonder is het gebruik van niet reflecterend materiaal in de laserruimten.


Luchtkanalen in het werk

 

Ons werk

Volledige werktuigbouwkundige installaties in dienst van BLR Bimon. Opdrachtgever Newscene. Het werk omvatte ontwerp, tekenwerk, realisatie, onderhoudsplan en beheerplan. 

 

 

 

Copyright © 2012 BK-Binnenklimaat. Alle rechten voorbehouden.