Opdrachtgevers
Welkom | Over ons | Opdrachtgevers| Interim | Links |Contact

 


logo BK-Binnenklimaat

Koeleweg 11 8096 RL Oldebroek Telefoon / fax: +31(0)525 631070 E:info@bk-binnenklimaat.nl


Finale opdrachtgevers
Finale opdrachtgevers

Opdrachtgevers vroegen ons hen bij te staan bij de realisatie van de technische installaties. Soms alleen een beoordeling, de andere keer de complete realisatie. Onderwijs, gezondheidszorg, sport, industrie, banken en andere ondernemingen weten BK-Binnenklimaat te vinden.

Bouwsector
Bouwsector

Samen met partners in de bouw realiseren we op efficiente wijze (deel)projecten. Door een lage overhead, geringe kosten en een grote hoeveelheid aan kennis en ervaring in eigen huis, beschikt u over een goed partij.

.

Installatiesector
Installatiesector

Per direct beschikt u over alle disciplines uit dit vak. Dit betreft het volledige deel regelgeving, verwarming, koeling, ventilatie, meet- en regeltechniek, elektrotecniek (partnership) als ook het GaWaLo en sanitaire deel. Vanaf de begroting tot en met de onderhoudsvoorstellen of onderdelen daarvan.Particulier

 

Particulier

Steeds meer particulieren weten over technische installaties. Vooral onder invloed van de informatiestroom via multimedia. Ook de hang naar steeds duurzamere aankopen draagt daar aan bij. De kunst is om deze info naar waarde te beoordelen zodat de juiste beslisingen en stappen worden genomen. Vragen als: wat kost het, hoeveel verbruikt het, wat levert het op, hoeveel onderhoud enz. komen met regelmaat op ons af. Voor de invulling van deze vragen als ook de hulp bij het maken van de juiste keuze, kunt u bij BK-Binnenklimaat terecht.Neemt u met ons contact op a.u.b. 

 

Copyright © 2012 BK-Binnenklimaat. Alle rechten voorbehouden.