Interim
Welkom | Over ons | Opdrachtgevers| Interim | Links |Contact

 


logo BK-Binnenklimaat

Koeleweg 11 8096 RL Oldebroek Telefoon / fax: +31(0)525 631070 E:info@bk-binnenklimaat.nl


Interim

Er zijn tal van redenen om een beroep te doen op tijdelijke functies. Uiteraard wel zo dat de functie direct wordt uitgeoefend. Ter zake kundig en slagvaardig. Maar ook met communicatie vaardigheden. De wil om met uw organisatie of bedrijf de gestelde doelen te bereiken. Op het gebied van techniek, financien, marketing etc. Een verkennend gesprek is de beste stap vooruit

Management

Hiervoor zijn vele ondersteuningen beschikbaar. Vervanging tijdens ziekte, verbetering organisatie, spiegeling van het bestaande management, coaching bij veranderingsprocessen. De wijze van werken is gebaseerd op zelfontdekking en zelfverandering. Daardoor blijven de kosten beperkt en verbetert de organisatie of het bedrijf zichzelf. BK-Binnenklimaat houdt van de mouwen opstropen en aan de slag gaan om u te helpen.

Projectleiding

Vaak de spil voor het welslagen van uw werk. Het lijkt eenvoudig maar dat is het niet. Naast kennis van zaken is de vooruitblik belangrijk. Een project moet vlotten, mensen op tijd, middelen aanwezig en controle op het budget binnen de tijdslimiet. BK Binnenklimaat is die taakop het lijf geschreven. 

Tekenen en voorbereiding

Voor de montageploeg slaagt de klus als zij door kan werken. Goede tekeningen en de juiste materialen op het werk. Zo uitgedokterd dat met het omdraaien van de aan / uit knop de installatie werkt. U kunt daartoe een beroep op ons doen.Neemt u met ons contact op a.u.b. 

 

Copyright © 2012 BK-Binnenklimaat. Alle rechten voorbehouden.